Kameel-QuyenVietnam
Betoverend en eigenzinnig

Kaart Vietnam
kaart-Vietnam

Foto’s Vietnam
fotocamera-icoon

shutterstock_329484740
lampion-icoonlampionroute-tekst
Door Noord- en Centraal-Vietnam
14 dagen

shutterstock_60023347
rijstveld-icoon  rijstveldroute-tekst
Door Noord- en Centraal-Vietnam
20 dagen

shutterstock_325398872
bamboe-icoon-2  bamboeroute-tekst
Topreis door Vietnam en Cambodja
21 dagen

ons-fotoalbum-tekst

Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen. Vietnam met kinderen.
“Al jaren trekken we met onze kinderen de wereld rond. We stippelen routes uit, zoeken de meest kindvriendelijke adresjes en activiteiten en dompelen onze kinderen onder in een fascinerende wereld die ze nog niet kenden. Het zijn altijd reizen die ons en onze kinderen heel dicht bij elkaar brengen. Die ervaringen leveren ons een schat aan informatie op die we graag met jullie delen. Meer nog: we werken diezelfde reizen ook uit op maat van jullie gezin. Ga even op ontdekking op onze site en laat je betoveren door de wereld.”
Sylvie & Marie. Sylvie is mama van Alice (15), Oscar (13) en Leon (10). Ze houdt van culturele ontmoetingen, culinaire ontdekkingen en verre reizen. Samen met haar gezin maakte ze de afgelopen jaren reizen naar onder meer Marokko, Mexico, Java, Bali, Sumatra, Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam en Namibië. Marie is mama van Victor (19), Emile (17), Charles (15) en Louise (15). Ze heeft een voorliefde voor fotografie, kunst, andere culturen en verre reizen. Met haar twee oudste kinderen woonde ze een tijdje in New Delhi (India). En de afgelopen jaren reisde ze met het hele gezin naar India, Java, Bali, Sumatra, Lombok, Marokko, Portugal, Senegal, Thailand, Cambodja en Sri Lanka.Ontdek samen de wereld!“Al jaren trekken we met onze kinderen de wereld rond. We stippelen routes uit, zoeken de meest