OVER ONS
“Al jaren trekken we met onze kinderen de wereld rond. We stippelen routes uit, zoeken de meest kindvriendelijke adresjes en activiteiten en dompelen onze kinderen onder in een fascinerende wereld die ze nog niet kenden. Het zijn altijd reizen die ons en onze kinderen heel dicht bij elkaar brengen. Die ervaringen leveren ons een schat aan informatie op die we graag met jullie delen. Meer nog: we werken diezelfde reizen ook uit op maat van jullie gezin. Ga even op ontdekking op onze site en laat je betoveren door de wereld.” 

Sylvie is mama van Alice (22), Oscar (20) en Leon (17). Ze houdt van culturele ontmoetingen, culinaire ontdekkingen en verre reizen. Samen met haar gezin maakte ze de afgelopen jaren reizen naar onder meer Marokko, Mexico, Java, Bali, Sumatra, Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam, Namibië, Sri Lanka, Oeganda, Maleisië/Borneo en Zuid-Afrika.

Lieselot is mama van Juul (7) en Bas (1 jaar). Ze heeft een voorliefde voor dans, badminton, andere culturen en godsdiensten en uiteraard reizen. Ze gaat altijd gepassioneerd op zoek naar de kleine, charmante en unieke plekjes en kindvriendelijke activiteiten. Ze reisde met haar kleine kindjes al door Europa (Zweden, Noorwegen, Andalusië, Frankrijk, Portugal,…) en ontdekte ook reeds verdere oorden: Marokko, Java, Bali, Egypte, Benin, Montenegro en Thailand.

Untitled-1

Reizen is genieten. Ontdekken. Beleven. Liefst met de mensen om je heen die je graag ziet. Liefst in een omgeving die je verrast, verrijkt. Kinderen de wereld laten ontdekken, maakt hen op veel vlakken rijker. Er zijn zoveel boeiende culturen, zoveel adembenemend mooie plekken. Een land in de diepte beleven, dat is ons uitgangspunt. De reizen die we samenstellen hebben daarom altijd net dat tikkeltje meer. Leuke accommodaties, fijne ontmoetingen, intense belevingen. De hot spots uiteraard, maar veel meer dan dat. Veel intenser, allesomvattend. Gezinsreizen gezinsreizen gezinsreizen gezinsreizen gezinsreizen Reizen is genieten. Gezinsreizen gezinsreizen