Kameel-PedroPortugal
Charme in Europa
Portugal met kinderen

Kaart Portugal
kaart-Portugal-website

Foto’s Portugal
fotocamera-icoon

shutterstock_131903891
portugese-gitaar fadoroute-tekst
Van Noord naar Zuid-Portugal
15 dagen Portugal met kinderen

DSC_0272
rabelo  rabeloroute-tekst
Porto en omgeving
9 dagen Portugal met kinderen

Azulejoshuis
azulejotegel-icoon  azulejosroute-tekst
Lissabon en omgeving
9 dagen Portugal met kinderen

ons-fotoalbum-tekst

“Al jaren trekken we met onze kinderen de wereld rond. We stippelen routes uit, zoeken de meest kindvriendelijke adresjes en activiteiten en dompelen onze kinderen onder in een fascinerende wereld die ze nog niet kenden. Het zijn altijd reizen die ons en onze kinderen heel dicht bij elkaar brengen. Die ervaringen leveren ons een schat aan informatie op die we graag met jullie delen. Meer nog: we werken diezelfde reizen ook uit op maat van jullie gezin. Ga even op ontdekking op onze site en laat je betoveren door de wereld.” Sylvie en Marie
Sylvie is mama van Alice (15), Oscar (13) en Leon (10). Ze houdt van culturele ontmoetingen, culinaire ontdekkingen en verre reizen. Samen met haar gezin maakte ze de afgelopen jaren reizen naar onder meer Marokko, Mexico, Java, Bali, Sumatra, Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam en Namibië. 
Marie is mama van Victor (19), Emile (17), Charles (15) en Louise (15). Ze heeft een voorliefde voor fotografie, kunst, andere culturen en verre reizen. Met haar twee oudste kinderen woonde ze een tijdje in New Delhi (India). En de afgelopen jaren reisde ze met het hele gezin naar India, Java, Bali, Sumatra, Lombok, Marokko, Portugal, Senegal, Thailand en Cambodja.
Reizen is genieten. Ontdekken. Beleven. Liefst met de mensen om je heen die je graag ziet. Liefst in een omgeving die je verrast, verrijkt. De reizen die we samenstellen hebben altijd net dat tikkeltje meer. Leuke accommodaties, fijne ontmoetingen, intense belevingen. De hot spots uiteraard, maar veel meer dan dat. Veel intenser, veel meer in de diepte. Onze reizen zijn niet gebonden aan begrippen als luxe of basic, vier of vijf sterren. We gaan gewoon op zoek naar charme, naar schoonheid, naar persoonlijk contact.