Reisnieuws!

Soms hebben we nieuws dat we heel graag met jullie willen delen: een nieuwe bestemming, nieuwe routes, een inspirerende video, een andere kijk op reizen, een lekker gerechtje, een interview, een speciale reactie van één van onze reizigers… Vanaf nu verzamelen we alles op deze pagina’s!

Nieuwe bestemming: Namibië!

Waarom Namibië het mooiste land van Afrika is …*
We hebben al veel landen bezocht, maar op vlak van natuur spant Namibië de kroon. Voor iedereen die houdt van dieren, avontuur en natuur: in Namibië moet je zijn! Vanaf nu vind je in ons aanbod ook Namibië als reisbestemming terug (geïnteresseerd? Ga dan even hier kijken) en om al even in de stemming te komen, maakten we een filmpje! Allemaal met eigen fotomateriaal. Alle dieren die je ziet, zijn we op ons pad tegengekomen!
*Volgens ons

Interessante weetjes!

Vers van de pers: De Dansende Kameel op www.madeinoostvlaanderen.be!

Vers van de pers: De Dansende Kameel op madeinoostvlaanderen.be

Posted by De Dansende Kameel on woensdag 18 november 2015

Waar overnachten?
Je overnacht in originele, vaak kleinschalige accommodaties met veel charme en authenticiteit. Onze reizen zijn niet gebonden aan begrippen als luxe of basic, vier of vijf sterren. We gaan gewoon op zoek naar charme, naar schoonheid, naar persoonlijk contact. We houden evenzeer van een prachtige lodge met alles erop en eraan als van een eenvoudige hut in de jungle.

Vanaf welke leeftijd?
We stippelen routes uit die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden én voor tieners. Bovendien zorgen we ervoor dat elk land in de diepte kan beleefd worden dankzij speciale activiteiten en ervaringen die zowel jong als oud leuk vinden. Wat dacht je anders van vliegeren tussen rijstvelden, zwemmen met olifanten of een privé-offerceremonie aan de Ganges? Reizen met het gezin

Reisdagboeken op kindermaat
Om kinderen helemaal onder te dompelen in de couleur locale van een land zorgen we voor kleurrijke en mooie reisdagboeken op kindermaat. Zo kunnen ze niet alleen het land doorgronden, maar hebben ze nadien ook nog een souvenir waar ze nog lang van kunnen nagenieten. reizen met het gezin

Persoonlijk contact reizen met het gezin
Onze grootste voldoening halen we uit het persoonlijk contact met jullie. Voor ons liever geen standaard mails of droge offertes. We gaan samen op weg om met jullie de ideale reis uit te werken. Daarom hebben we ook besloten om maar een beperkt aantal boekingen per jaar aan te nemen. Zo blijven we klein en kunnen we ook kleinschalig blijven werken.

Uitgetest voor jullie!
Alle reizen werden uitgetest door twee gezinnen met in totaal zeven kinderen tussen 4 en 18!
Benieuwd naar de wereld van De Dansende Kameel? Klik hier voor een overzicht van al onze bestemmingen!

Reizen met kinderen