Wie zijn wij?

Al jaren trekken we met onze kinderen de wereld rond. Het zijn altijd reizen die ons en onze kinderen heel dicht bij elkaar brengen. Maar wie zijn die Dansende Kamelen? Hoe is het allemaal begonnen? Leer ons – Sylvie en Lieselot – een beetje beter kennen!

Sylvie

Travel is the only thing you buy that makes you richer

Ik ben Sylvie, enthousiaste mama van Alice (24), Oscar (22) en Leon (19). Als journalist voor verschillende kranten en magazines maakte ik jarenlang reisreportages over onze gezinsvakanties. De Morgen, De Standaard, Het Nieuwsblad, Libelle, Feeling… We zijn wel overal eens de revue gepasseerd. Tot ik met mijn passie voor reizen nog meer wou doen en De Dansende Kameel oprichtte.
Wereldwijd reizen uitstippelen en organiseren voor andere families zoals ik dat voor onszelf zou doen. Ondertussen doe ik het al meer dan twaalf jaar! Wat vliegt de tijd.

Lieselot

Op reis gaan? Dat is voor mij thuiskomen – waar dan ook.

Hi! Ik ben Lieselot, mama van twee jongens Juul (7) en Bas (2). Sinds een 6-tal jaar werk ik bij De Dansende Kameel. Echt waar, hier kom ik thuis. Ik vind het een supergezellige plek waar ik mijn job vol passie kan uitvoeren. De wereld komt er een beetje samen.

Ik ga graag op zoek naar de kleine, charmante en unieke plekjes en kindvriendelijke activiteiten: fantastisch! Ik reisde al met de kindjes door Europa (Zweden, Noorwegen, Andalusië, Frankrijk, Portugal,…) en ontdekte ook reeds verdere oorden: Marokko, Java, Bali, Egypte, Benin, Montenegro, Thailand en Zuid-Afrika.