Onze filosofie

We zijn een unieke reisorganisatie voor gezinnen. Jonge kinderen, tieners of twintigers, voor de hele familie of voor een groepje van bevriende gezinnen. Leeftijd maakt niet uit. Alles draait om beleving! De andere cultuur ten volle ontdekken, daar zorgen wíj voor. Genieten van elkaar en de omgeving – dat is hét, toch?

We organiseren jullie hele reis van a tot z. Je hoeft je geen zorgen te maken over hotels, transfers, gidsen, activiteiten… Alles is geregeld. We werken op maat van wat elk gezin nodig heeft of leuk vindt. En kwaliteit staat voorop in elke keuze die we maken, altijd. In de programma’s, de accommodaties, de activiteiten, de lokale agenten… Onze reizen moeten onvergetelijk zijn. En liefst een beetje anders dan anders, ons gekende Kamelenjasje.

Alleen of met vrienden?

Samen op reis gaan is quality time voor het gezin. Onze reizen zijn zo opgebouwd dat ze ideaal zijn om als individueel gezin op reis te gaan. Ga je liever in groep, dan kun je natuurlijk ook zelf een groepje samenstellen met één of twee bevriende gezinnen.

Waar overnachten?

Je overnacht in originele, vaak kleinschalige accommodaties met veel charme en authenticiteit. Onze reizen zijn niet gebonden aan begrippen als luxe of basic, vier of vijf sterren. We gaan gewoon op zoek naar charme, naar schoonheid, naar persoonlijk contact. We houden evenzeer van een prachtige lodge met alles erop en eraan als van een eenvoudige hut in de jungle.

Vanaf welke leeftijd?

We stippelen routes uit die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden én voor tieners en twintigers. Bovendien zorgen we ervoor dat elk land in de diepte kan beleefd worden dankzij speciale activiteiten en ervaringen die zowel jong als oud leuk vinden. Wat dacht je anders van vliegeren tussen rijstvelden, olifanten wassen of een privé-offerceremonie aan de Ganges?

Persoonlijk contact

Onze grootste voldoening halen we uit het persoonlijk contact met jullie. Voor ons liever geen standaard mails of droge offertes. We gaan samen op weg om met jullie de ideale reis uit te werken. Daarom hebben we ook besloten om maar een beperkt aantal boekingen per jaar aan te nemen. Zo blijven we klein en kunnen we ook kleinschalig blijven werken.

Uitgetest voor jullie!

Alle reizen werden uitgetest door drie gezinnen met in totaal zeven kinderen tussen 1 en 24!
 Benieuwd naar de wereld van De Dansende Kameel? Klik hier voor een overzicht van al onze bestemmingen!

Reisdagboeken op kindermaat

Om kinderen helemaal onder te dompelen in de couleur locale van een land zorgen we voor kleurrijke en mooie reisdagboeken op kindermaat. Zo kunnen ze niet alleen het land doorgronden, maar hebben ze nadien ook nog een souvenir waar ze nog lang van kunnen nagenieten. Zelfs tieners vinden de dagboeken doorgaans nog heel leuk.

Een kleine inkijk

Als je samen met de kinderen een mooie, verre of speciale reis maakt, wil je graag dat ze er iets van opsteken en dat ze zich de reis van jullie dromen nog lang kunnen herinneren. Daar hebben wij iets op gevonden!

We zorgen er niet alleen voor dat de reis helemaal op en top georganiseerd is en dat jullie samen allerhande avonturen beleven en andere culturen ontdekken, maar we maken ook voor elke bestemming een aangepast reisdagboek voor de kinderen.
Zo’n reisgids is helemaal opgebouwd in de couleur locale van het land. Je vindt er algemene informatie in, weetjes over de cultuur, de bezienswaardigheden, maar er is ook plaats voorzien om een dagboek bij te houden, er staan spelletjes in, raadsels voor onderweg en heel veel leuke extraatjes.
Op die manier wordt elke reis, elk land voor elk kind onvergetelijk.

Het reisdagboek wordt samen met ons reispakket ruim van te voren opgestuurd zodat jullie samen al lang voor de reis kunnen beginnen dromen en … heerlijk kunnen nagenieten als je al lang weer thuis bent.
Neem gerust een kijkje en droom mee!
Bekijk onze reisdagboeken